Gabriela Szabo în „vizită de lobby” la Primăria Giurgiu

Gabriela Szabo în „vizită de lobby” la Primăria Giurgiu

Invitată la Giurgiu de către conducerea Clubului Sportiv Şcolar Giurgiu, Gabriela Szabo, multiplă campioană olimpică de atletism şi având funcţia de consilier al ministrului Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a făcut astăzi, 26 iunie, o “vizită de lobby” la Primăria Municipiului Giurgiu.
Gabriela Szabo a participat la o întâlnire privată cu primarul Nicolae Barbu, urmată de o întrevedere cu reprezentanţii presei locale în cadrul căreia a declarat că se află la Giurgiu pentru a sprijini proiectul construirii unei piste de atletism. Fostă sportivă de performanţă, Gabriela Szabo a vorbit despre necesitatea investirii în infrastructura sportivă pentru sprijinirea sportului de masă, dedicat întregii comunităţi. “Promovez sportul de masă, pentru că trebuie puse bazele piramidei, pentru a avea vârfuri în sportul de performanţă”, a declarat Szabo, convinsă că la Giurgiu, autorităţile locale vor realiza pista de atletism care a dispărut în urma modernizării Stadionului „Marin Anastasovici”. “Sunt foarte convinsă că în viitorul nu foarte îndepărtat se va construi la Giurgiu o pistă de atletism”, a conchis Gabriela Szabo ce a oferit şi confirmarea participării sale la inaugurarea viitoarei piste.
În cadrul întâlnirii, edilul Nicolae Barbu a vorbit despre acest proiect ce urmează a se realiza la parcul de la Steaua Dunării, acolo unde se va construi o pistă cu patru culoare, din materiale moderne şi conform celor mai înalte standarde, pistă care să răspundă şi cerinţelor impuse de sportul de performanţă. Primarul Barbu a dat asigurări că municipalitatea se ocupă de această problemă pentru a fi rezolvată cât mai curând, declarând că nu trebuie încurajat un sport, în detrimentul altuia.

Ultima modificare: 26.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Ziua Dunării, marcată şi în acest an de municipalitate

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.